Planificació del projecte | 4design Espacios Comerciales
745
page-template-default,page,page-id-745,page-child,parent-pageid-737,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Planificació del projecte

Planificación del proyecto

Espais comercials personalitzats i únics

Dissenyem botigues “a mida” per a cada client. Els nostres treballs d’interiorisme destaquen per la seva creativitat i exclusivitat, ens adaptem de forma individualitzada a les preferències, necesitats i exigències econòmiques de cada client, així com a les singularitats específiques de cada local o habitatge.

Ens desplacem personalment a cada local per tal d’estudiar les possibilitats d’aquest en funció de les necessitats del producte a vendre, i poder així assessorar al client pel que fa a l’orientació del negoci, l’òptima distribució del mobiliari i l’exposició del producte.

Establim les línies de treball en funció de la complexitat del projecte a realitzar. Aixó definirá els terminis de lliurament, que es reflecteixen en contracte per escrit.

Som interlocutor únic amb la propietat fins al lliurament de l’instal.lació, pel que controlem directament que l’execució dels treballs contractats es realitzin amb serietat i professionalitat.