Inicio | 4design Espacios Comerciales
755
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-755,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Projectes integrals

Especialitzats en espais comercials i execució d’obres

4design ens fem càrrec de la gestió integral del seu projecte claus en mà. El nostre equip d’interioristes realitza, si així ho desitja el client, l’execució i coordinació de totes les fases del projecte fins a la finalització d’aquest, treballant en estreta col.laboració amb el client mitjançant un tracte personalitzat i exclusiu.

Ens encarreguem del disseny de la imatge corporativa, de la tramitació de llicències municipals, la construcció del mobiliari, l’execució i control de les obres i d’oferir la garantia i el servei tècnic dels productes instal.lats arreu del territori nacional.

Veure vídeo de SIRIUS3

El taulell eficient de Aichinger
Vídeo Sirius3 de AICHINGER

Empresa col.laboradora

En 4design som distribuidors per Espanya i Andorra dels productes de l´empresa Aichinger, líder mundial en la fabricació de mobles i vitrines per al sector de l´hostaleria i l´alimentació. Aquesta col.laboració complementa el disseny exclusiu realitzat per 4design amb la fiabilitat que proporcionen la qualitat i tecnología dels materials i sistemes de refrigeració d´Aichinger.

Contacte

Telèfon: 678 653 610
Email: jcortes4design@gmail.com

Els nostres clients

Han confiat en 4design + Aichinger